Matematik

Hvad er x og formeln

04. marts 2010 af nbbp (Slettet)

100 - 28% = x og hvordan finder jeg x hvis jeg skal tilbage til 100


Svar #1
04. marts 2010 af nbbp (Slettet)

??


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2010 af Woodfarmer (Slettet)

Hvis du skal tilbage til 100?

Altså hvis 100 - 28 = x, så er x = 72. Og hvis du skal tilbage til 100, kan du jo sige x + 28 = 100?

- Jeg forstår ikke helt spørgsmålet.


Svar #3
05. marts 2010 af nbbp (Slettet)

Undskyld, det er 100 - 28 procent = X og hvis jeg så skal gange X med for at opnå 100 altså X  (f.eks 100 - 25% = 80 formel 100 X 0,8 = 80 hvad skal jeg gange 80 med for at nå 100)


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 #3.

Prøv at skrive præcist, som opgaven er formuleret . Er dit spørgsmål således: Hvis vi kender x% af noget, hvordan finder vi den fulde mængde? Her er svaret, at man finder 1% ved at dividere med x, og så 100% ved at gange med 100, altså 100/x . Men det er svært at se, hvad din opgave går ud på.


Svar #5
06. marts 2010 af nbbp (Slettet)

vi kender x , så det er bare 100/x tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hvad er x og formeln

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.