Matematik

Ligninger...

04. marts 2010 af Stella Lilja (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med at finde x i nedenstående ligning:

√x-2 = 8/5

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af NejTilSvampe

Sæt i anden på begge sider for at opløse kvadratrodstegnet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2010 af mathon

√x-2 = 8/5     x≥2

                                begge sider kvadreres

x-2 = 64/25


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Så er vi her igen, hvor folk ikke sætter parenteser ordentligt i opgaveformuleringen. I #0 menes der formodentlig

√(x-2) på venstre side.


Skriv et svar til: Ligninger...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.