Matematik

HJÆÆÆLP ! MATEMATIK !

08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

- Hej :D

- Jeg er i gang med en opgave, og det er en afgangsprøve ;S
- Min lærer har givet os den, for at se om vi kan løse den, jeg kan godt matematik, men seriøst denne her opgave er bare .. ALT FOR SVÆR !
- Så jeg tænkte på .. om en kunne hjælpe mig med at løse opgaven for mig?

- Opgaven lyder:

Familien har fået det råd, at det er bedst at medbringe amerikanske dollars i Bali.
Familien Nygaard køber for 10 000 kr. amerikanske dollars i DK.

Kursen for dollars:
Kurs: 869,45
Vekselgebyr: 30 kr.
Beløbet udbetales i hele dollars

Her kommer spørgsmålet: Hvor mange dollars får familien Nygaard udbetalt?

- Hjælp?! ;/

- Jeg går altså kun i syvende, så det er lidt svært.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

Find først 1 dollar!? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 Altså i forhold til danske kroner. 


Svar #3
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

- Okay

1 DKK  = 1187,46

Og? ;S


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2010 af jnl123

100 * (10000 - 30) / 869,45

:)


Svar #5
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

- Hvabehar? ^^ Hvad fanden var det? oo'


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. marts 2010 af jnl123

det er dit svar;)


Svar #7
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

Wow, er du sikker? :O


Svar #8
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

- Men undskyld, jnl123, kan du ikke skrive det ned igen?

Altså mere simpelt og enkelt? ..


Brugbart svar (1)

Svar #9
08. marts 2010 af jnl123

jo tila tequila, det kan jeg godt:)

De skal veksle 10000 kr, men 30 kr går til gebyr. Dvs. de skal veksle ialt 10000-30 kr. Dette beløb dividerer man med kursen, og så ganger med 100. Husk og rund af, som der står i opgaven


Svar #10
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

- Wooow, tak skal du have !

- Men jeg har et spørgsmål til? ;S

- Vil De hjælpe mig igen?


Brugbart svar (0)

Svar #11
08. marts 2010 af jnl123

ja hvis jeg kan.. og hvis du lover ikke at skrive De til mig :)


Svar #12
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

- Hah, Pardon ;S


Svar #13
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

Opgaven lyder:

Møntenheden på Bali er rupiah (rp)

Familien køber rupiah på et vekselkontor

På skiltet ses, at man for 1 amerikansk dollar (USD) kan få 9470 rp

Beregn, hvor mange rupiah familien får for 175 dollars (USD)


Brugbart svar (0)

Svar #14
08. marts 2010 af jnl123

175 * 9470


Svar #15
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

- Shiiiiiit, du er fandeme hurtig !!

- Men 100000000 taaaak !!

- Seriøst, jeg ved ikke, hvordan jeg skal takke dig ..

- Men .. Jeg ved godt, at jeg beder for meget, men det her er den sidste opgave, vil du hjælpe lidt? ;/


Brugbart svar (0)

Svar #16
08. marts 2010 af jnl123

no problem.. ja hvis jeg kan


Svar #17
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

Beskriv, om det havde været en fordel for familien, hvis de ikke havde vekslet til amerikanske dollars ..?


Brugbart svar (0)

Svar #18
08. marts 2010 af jnl123

står der hvad kursen fra kr til rupiah er?


Svar #19
08. marts 2010 af Tila123 (Slettet)

- Øh ..

CURRENCY = RUPIAH

1 USD = 9470,00

1 EUR = 8953,89

1 DEM = 4585,96

1 DKK = 1187,46

1 GBP = 14212,58

1 JPY = 82,67

1 HKD = 1213,22

1 CAD = 6317,55

- Er det her til nytte?

På skiltet ser familien, at de kan veksle direkte fra danske kroner (DKK) til rupiah.

Beskriv, om det havde været en fordel for familien, hvis de ikke havde vekslet til amerikanske dollars.

- Giver det nu mening? (';


Brugbart svar (0)

Svar #20
08. marts 2010 af jnl123

jeps :)

da 10000*1187,46   er større end   1146*9470,00   ville de få flere rupiah hvis de ikke havde vekslet til dollars først


Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.