Matematik

Hjælp hastigt til en lille opgave !

10. marts 2010 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej kan nogen hjælpe med denne enkelte opgave, da jeg nemlig ikke ved hvordan jeg skal lave det . please

Vedhæftet fil: mat hjælp.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2010 af mathon

                                 (r-p)2 + (k/2)2 = r2
hvoraf

                                 r = (p2 + (1/4)k2)/(2p)

  p = 1,5 (pilhøjde)
  k = 10  (korde)


Skriv et svar til: Hjælp hastigt til en lille opgave !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.