Matematik

2. gradsligning

10. marts 2010 af [email protected] (Slettet)

 Hej. 

Er der en der kan give mig SERIØS og PAPUDSKÅRET hjælp til en 2. gradligning. Har et par for, men når jeg kan den første, burde de andre kører som smurt.

Den første hedder 2x^2-7x+9=0

Er der en der kan SKÆRE hele processen ud i pap for mig, så jeg endelig kan få det lært 100%?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2010 af mathon

   a = 2
   b = (-7)
   c = 9

   d = (-7)2 - 4·2·9 = 49 - 72 = -23

2.gradsligningen har ingen reelle rødder


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2010 af mathon

se


Svar #3
10. marts 2010 af [email protected] (Slettet)

 Jeg skal løse ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2010 af mathon

se


Svar #5
10. marts 2010 af [email protected] (Slettet)

 Ja har kigget og fundet ud af det.

Tusind tak!


Skriv et svar til: 2. gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.