Matematik

differentialkvotienten af f(x) = 4x -x

14. marts 2010 af Camilaaaa (Slettet)

Bestem differentialkvotienten af f(x) = 4x^2 -x ved at bruge følgende fremgangsmåde .

f(x0+h)-f(x0) / h og reducer den

Bestem grænseværdien: lim h ----> 0 ( ?f /h)

Den hænger sammen med den øverste.

Hvordan gør jeg det ?


Svar #1
14. marts 2010 af Camilaaaa (Slettet)

.


Skriv et svar til: differentialkvotienten af f(x) = 4x -x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.