Matematik

vægt

14. marts 2010 af AndreasRT (Slettet) - Niveau: C-niveau

skal finde vægten af et stykke fyrretræ.

fyrretræ har en massefylde på 0,6.

mål lxbxh. mål er i mm.

6070x95x45

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2010 af jnl123

6070/1000 * 95/1000 * 45/1000 = 0,02594925 m^3

(0,02594925 m^3) * (0,6 kg/m^3) = ? kg


Svar #2
14. marts 2010 af AndreasRT (Slettet)

det giver så 0,01556955 kg

altså 15,57 kg


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. marts 2010 af jnl123

15,57 gram


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. marts 2010 af jnl123

men det lyder ikke af meget i forhold til at den er 6 meter lang.. står der hvad massefylden er målt i?


Svar #5
14. marts 2010 af AndreasRT (Slettet)

et stykke træ på 6 meter skal så veje 15,57 g

det lyder ikke rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. marts 2010 af Isomorphician

0,6 g/cm3


Brugbart svar (1)

Svar #7
14. marts 2010 af jnl123

okay, så er det derfor :)

6070/10 * 95/10 * 45/10 = 25949,25 cm^3

(25949,25 cm^3) * (0,6 g/cm^3) = ? gram


Svar #8
14. marts 2010 af AndreasRT (Slettet)

så svaret i den sidste ende giver altså 15,57 kg


Brugbart svar (1)

Svar #9
14. marts 2010 af jnl123

jeps :)


Svar #10
14. marts 2010 af AndreasRT (Slettet)

tak for hjælpen:D


Skriv et svar til: vægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.