Matematik

differentier 1 ligning.

14. marts 2010 af Fiiske (Slettet) - Niveau: B-niveau

altså jeg skal  differentier denne ligning:

A=3b+6bV*2b-2

jeg har fået den fra en optimerings opgave jeg ikke kan komme videre med fordi jeg skal differentier den ligning.

det jeg har fået det ud fra vedhæfter jeg til en fil.

jeg skal finde b

og V er 50.

Vedhæftet fil: opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2010 af mathon

              A(b) = 3b + 6b·50·2b-2 = 3b + 600b-1

              A'(b) = 3 - 600·b-2


Svar #2
14. marts 2010 af Fiiske (Slettet)

tak mathon

men jeg tror jeg selv har lavet en fejl et sted for det gir ikke mening

gider du og kigge den vedhæftet fil igennem ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:beregning_7.doc

Skriv et svar til: differentier 1 ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.