Matematik

logistisk vækst og en anden opgave

15. marts 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: A-niveau

i en trekant ABC er vinkel C 42 grader, ha =35 g ma=37. fodpunktet for ha og ma kaldes henholdss H og M og det oplyses at vikel AMC er spids

bestem vinkel A i trekant ABC

logistisk vækst

en  bestemt population af gærceller antages at vokse  logistisk. hvis N(t)  betegner antal af gærceller pr. cm 3 til tiden t (målt i timer)  gælder  dN/dt=N(0.54-aN)

bestem en forskrift for N(t)

bestem den øvre grænse for væksten

og bestem antal gærceller pr cm3 til tiden 0 timer.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2010 af Isomorphician

Se evt:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=484144#484198


Skriv et svar til: logistisk vækst og en anden opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.