Matematik

Simpel differentation

20. februar 2005 af Jensus (Slettet)
Hvordan differentierer man x(t) = 35*cos(16t) ? (Jeg skal finde hastighedsvektoren for en vektorfunktion, og har jeg først forstået princippet i at differentiere x(t), så kan jeg differentiere y(t) på egen hånd ;)).

Jeg har lige glemt metoden, kan det passe at det er -sin(16t) * 16 eller husker jeg forkert?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2005 af Duffy

x'(t) = -560*sin(16*t)


Duffy

Svar #2
20. februar 2005 af Jensus (Slettet)

Og teknikken du benytter er? :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2005 af Duffy

Sammensat differentation.

(fog)'(x) = f'(g(x))*g'(x)

"den indre diff. gange den ydre diff."


Duffy

Skriv et svar til: Simpel differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.