Matematik

Benyt cas tl at bestemme f'(x) når:

21. marts 2010 af sapcool (Slettet)

Benyt cas tl at bestemme f'(x) når:

1) f(x) = ln(x)

2) f(x) = (x -1) / 3 - x

3) f(x) = (x - 2 )7

Hvordan gør jeg dette på en TI - nspire?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er samme opgave, som du har startet tidligere i dag i denne tråd:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=822732

Der er vel ingen grund til at starte en ny tråd med det samme spørgsmål.


Skriv et svar til: Benyt cas tl at bestemme f'(x) når:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.