Matematik

Redegør for funktion er løsning til differentialligning

22. marts 2010 af fissankp (Slettet) - Niveau: A-niveau

har en funktion som er givet ved f(x)=ex^2+3

Dy/dx=2y-6

jeg differentier f(x)

f``(x)=2x*ex^2

super så langt så godt

2x*ex^2=2(f(x))-6

2x*ex^2=2ex^2+6-6

2x*ex^2=2*ex^2

hmm. det er jo ikke helt det samme og der står f er en funktion til differentialligning ? kan du hjælp ?


Svar #1
22. marts 2010 af fissankp (Slettet)

hov har læst fejl giver sig selv så ellers tak for hjælpen


Skriv et svar til: Redegør for funktion er løsning til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.