Geografi

AT. desperat efter hjælp.

23. marts 2010 af shamsi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder lige nu og koger over min AT-synopsis. Jeg sidder fast i metoderne, jeg fatter virkelig ikke hvilke metoder man skal bruge i naturgeografi. Jeg har nemlig om svantes teori, hvis I ved hvem det er. Det var ham som udfra hans beregninger kunne konkludere at industrisamfundets kraftigt forbrug af fossile brændstoffer ville føre til en fordobling af co2 indholdet i atmosfæren. Men jeg er meget i tvivl angående metoder. Skal jeg bruge hans metoder og fremlægge dem eller skal man have ens egen metoder? håber virkelig i kan hjælpe mig for er virkelig lost i metoder. Jeg ved ikke hvilke metoder, jeg skal bruge udover at læse hans teori og hvilke metoder han brugte.


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. marts 2010 af Heart OfAurora (Slettet)

"Metoder" i AT henviser til henholdsvis den naturvidenskabelige, den humanistiske/hermeneutiske, eller den samfundsvidenskabelige metode. Jeg går ud fra, det er den naturvidenskabelige metode, du skal benytte.

Så vidt jeg har fået at vide, kan du godt analysere Svantes metoder og så uddybe, at det er den naturvidenskabelige metode, han benytter sig af, og hvordan han gør det.


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. marts 2010 af zorwen (Slettet)

 det vigtigste i AT er at man kan skelne mellem de forskellige metoder og se fordele og ulemper og samtidig kunne se fordelene i at bruge forskellige metoder på en problemstilling. 

men jeg ville nok i dit tilfælde fortælle om svantes metoder.. og ikke dine egne.. 


Svar #3
23. marts 2010 af shamsi (Slettet)

Så jeg skal bruge analyse og fortolkning, i det jeg skal analysere hans metode. Men er der andre metoder jeg kan bruge? udover det i har skrevet. 

- Men jeg har også historie, hvor jeg så har om industrialisering. Der skal man bare finde en relevant kilde og være kildekritisk eller?  For at være helt sikker, så skal jeg ikke fremlægge om mine metoder men hans til gengæld? at han har lavet en hypotese udfra den har han lavet en model og siddet og observeret og tog data og kom med den konklusion at en fordobling af co2 i atmosfæren har betydning for vores fremtid og at hans teori stemmer. Men kan sige at hans teori er empirisk, da han stjæler andre ideer og bygger videre på dem. og mange tak fordi i overhovedet gider at svare på mit spørgsmål :) 


Skriv et svar til: AT. desperat efter hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.