Matematik

Matematik

24. marts 2010 af realmadriderdebedste (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Beregn hvor mange procent rejsen vil være dyrer for en voksen, der rejser med DSB 1' i stedet for standard.

                     Standard             DSB 1'

Voksen       325 DKK              488 DKK

Kan i hjælpe mig med det.

Tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2010 af m_chr (Slettet)

 488/325 = cirka 1,50 

1,5 - 1 = 0,5 

0,5 * 100= 50     det vil sige DSB 1' er cirka 50% dyrere end standard


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.