Kemi

Svær opgave - finde et stof

24. marts 2010 af Pigemus (Slettet) - Niveau: A-niveau

JEg har fået denne beskrivelse af et stof og jeg skal så finde ud af hvilket stof det er:

-Stoffet er et organisk stof

-Stoffet er ikke et carbonhydrid

-Et molekyle af stoffet har massen 32,0 u

Nogen der har et bud på hvilket stof det er? Jeg ville være yderst taknemlig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2010 af mathon

  methanol   HCH2OH = CH4O

                   M(CH4O) = (12+4·1+16) u = 32 u


Svar #2
24. marts 2010 af Pigemus (Slettet)

Tusind tak.

Kan du også fortælle mig hvilken binding der er den mest polære i molekylet?


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. marts 2010 af mathon

                     O-H


Svar #4
24. marts 2010 af Pigemus (Slettet)

Du skal have en million gange tak :)


Skriv et svar til: Svær opgave - finde et stof

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.