Matematik

Matematik

27. marts 2010 af sanoj122 (Slettet)

Hej jeg sidder med en opgave jeg ikke rigtig kan løse, jeg håber I kan hjælpe mig med opgaven for trin til trin.

Opgaven lyder:

a) Gør rede for at x = 1 ikke er en løsning til ligningen

(x – 2) · (x + 9) = 0

og løs ligningen.

Håber I kan hjælpe mig med opgaven.
På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2010 af Erik Morsing (Slettet)

det er altså for nemt, sæt 1 ind på x's plads


Svar #2
27. marts 2010 af sanoj122 (Slettet)

#1
 

Dvs. der skal stå

(1-2) * (1+9)= 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2010 af Erik Morsing (Slettet)

ja og det er jo ikke 0


Svar #4
27. marts 2010 af sanoj122 (Slettet)

#3
 

når ja men når jeg har gjordt det skal der så mere til eller er den færdig?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. marts 2010 af Erik Morsing (Slettet)

-1*10 forskellig fra 0, du skal bare vise, at det ikke er 0. (Irriterer mig i øvrigt, at de fleste symboler under bjælken vises som firkanter


Svar #6
27. marts 2010 af sanoj122 (Slettet)

#5
 

Okay, men kan du ikke vise mig hvordan det skal se ud, fordi så kan jeg være sikker på jeg forstår det 100 %


Svar #7
27. marts 2010 af sanoj122 (Slettet)

#6
 

#5
 Ellers tak for hjælpen jeg kan godt finde ud af det nu :D


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.