Matematik

ligning for cirkelbue

30. marts 2010 af jimbow (Slettet)

Hvordan kan man lave en ligning over en cirkelbue

tak på forhånd

mvh Adam


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2010 af mathon

          x = c1 + r·cos(t)
          y = c2 + r·sin(t)          t∈[a;b]           a≥0 og b<2π


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2010 af mathon

i overensstemmelse
med
              (x-c1)2 = r2·cos2(t)
              (y-c2)2 = r2·sin2(t)                 som ved addition giver

             
              (x-c1)2 + (y-c2)2 = r2  


Svar #3
05. april 2010 af jimbow (Slettet)

hvad er c og t


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2010 af mathon

centrum C(c1,c2)

t er parameteren


Skriv et svar til: ligning for cirkelbue

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.