Matematik

Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

01. april 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Opgaven er uploadet og jeg håber på jeres hjælp og forklaring. På forhånd tak... 

Vedhæftet fil: Dok2.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 Du sætter de to ligner lig med hiananden, og finder x, altså ligevægtsmængden, og derefter sætter du denne værdi ind i en af de to ligninger, og finder enten u(x) eller e(x), som altså er ligevægtsprisen (og e(x) og u(x) er lig med hinanden) .. 

håber det hjalp :)


Svar #2
01. april 2010 af sar94 (Slettet)

 hmm det ved jeg faktisk ikke om jeg gjorde :(( forstår det stadig ikke!! :(


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. april 2010 af Isomorphician

u(x) = e(x) <=>

(500/x) + 1000 = 2x + 500, x ≠ 0 <=>

500 + 1000x = 2x2 + 500x <=>

0 = 2x2 - 500x - 500, som løses som almindelig andengradsligning.
 


Svar #4
01. april 2010 af sar94 (Slettet)

 Tusind tak for hjælpen , nu forstår jeg det meget bedre. Tak for hjælpen og ha en god påske. 


Skriv et svar til: Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.