Matematik

Bestemt integrale: 3x^2

05. april 2010 af Isenda (Slettet) - Niveau: B-niveau

 en der kan forklare mig hvorfor at det bestemte integrale

nedregrænse: 1

øvregrænse: 2

3x^2 dx = [3x * 1/3 x^3] = 3*2* 1/3 * 2^3  -  3*1* 1/3 *1^3 =15

Har prøvet at regne det ud vha. Maple og der giver det 7. hvorfor det ?og ikke 15 som jeg får det til.


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. april 2010 af PeterValberg

Det går galt med stamfunktionen:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (4)

Svar #2
05. april 2010 af PeterValberg

Den regneregle, du skal bruge til bestemmelse af stamfunktionen hedder:

du ser bort fra integrationskonstanten k ved bestemte integraler.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
05. april 2010 af Isenda (Slettet)

 åhh ja, det er også begyndt at blive sent ;) mange tak for hjælpen.


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. april 2010 af PeterValberg

Ingen årsag

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestemt integrale: 3x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.