Matematik

Finde farten

06. april 2010 af Pthomas (Slettet)

En partikels banekurve er givet ved følgende vektorfunktion:

r(t) = (t2-4)

         (t3-6t+8)

Hvordan finder jeg farten i punktet (-4 , 8)?

Jeg ved at hastighedsvektoren er r'(t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af mathon

                             2t
          r'(t) = v(t) =
                             3t2-6

som i din foregående tråd med nøjagtig samme emne,
da
          t = 0

www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx


Svar #2
06. april 2010 af Pthomas (Slettet)

Nej - der skulle jeg finde en lodret tangent til banekurven.. Det her drejer sig jo om farten i et punkt.


Skriv et svar til: Finde farten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.