Matematik

To opgaver

06. april 2010 af iNx (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej Folk

jeg sidder lige med to opgaver som jeg har lidt problemer med, så hvis i ville hjælpe ville det være super fedt:D

a.

Vi har en kasse med et rumfang på 330336 cm3

Et menneske har en massefylde på ca. 1,06 kg/dm3 Anders vejer 50 kg.

hvor stor en del af kassen fylder anders?

b.

Jeg har regnet en formel ud som skal angives i liter

det er cm her: V = 0,33 * 3,14 * 19 * 76 det giver = 98,47

Men hvad er det i Liter?

På forhpnd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

hint: start med at lave dm3 om til cm3, så du har samme rummål, og så finder du rumfanget af Anders og til sidst ser du hvor meget det udgør af kassen Vanders/Vkasse eventuelt gange 100 i procent


Svar #2
06. april 2010 af iNx (Slettet)

okay, det vil jeg prøve, tak for svar forresten, men hvordan laver jeg dm3 om til cm3? dividerer begge med 100?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2010 af ramme2 (Slettet)

47,6 dm3 = 47600 cm3


Svar #4
06. april 2010 af iNx (Slettet)

er svaret på a så 6,9/100?

tak for svaret(:


Skriv et svar til: To opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.