Matematik

differentiering

07. april 2010 af PeterRasmussen94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Never mind. Jeg har fundet løsningen, men jeg kan ikke finde ud af at slette posten... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2010 af mathon

kvotientregel


Svar #2
07. april 2010 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 Tak at du gider mathon... desværre har jeg alligevel ikke styr på navnene på div. regler. Jeg bruger dem bare for sjov ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug reglen for differentiation af et produkt.

f(x) = g(x)/h(x) =g(x)*(h(x))-1

f'(x) = g'(x)/h(x) + g(x)*(-1*(h(x))-2)*h'(x)

       = (g'(x)h(x) - g(x)h'(x)) / (h(x))2

Den formel bør man kunne finde i enhver formelsamling med respekt for sig selv.


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.