Matematik

beløb & dollars.

08. april 2010 af lektiespaden (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg er ikke særlig god til at regne % af beløb osv. så håber nogle kan forklare hvordan man gør

25% af et beløb er 550 kr. Hele beløbet er _____ kr.

100 dollars koster 768 kr. 150 dollars koster ____ kr.

tak på forhånd s:


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2010 af nielsenHTX

til 1 find hvad 1% svare til så:

550 / 25 = 22

nu kan du finde hvad 100% er ved at gange med 100

22 *100 = 2200 kr

til 2 kan gøres på samme måde, find hvad 1 dollar koster

768 / 100 = 7,68kr

nu kan du finde hvad 150 koster ved at gange med 150

7,68 *150 = 1152 kr


Skriv et svar til: beløb & dollars.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.