Matematik

Rigtigt ?

11. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hej. Vil du gerne lige se om jeg har omsættet det rigtigt ?

750 cm = 75 m
4,2 m = 420 cm
22 mm = 2,2 cm
10 dm = 1 m
2,02 dm = 20,2 cm
800 cm = 800 mm
20 dm = 200 cm
60 mm = 6 cm
5,03 km = 5030 m
1,500 g = 1,5 KG
120 sek = 2 min¨
300 kg = 0,3 ton
40 g = 0,04 kg¨
4 mdr. = 120 dage
6000 mg = 6 g¨
9 g = 0,009 kg
3 km = 3000 cm
0,4 kg = 400 g
70 g = 0,07 kg
5050 g = 5 kg 50 g
5 dm^3 = 5 liter
60 cm = 0,006 km
5 g = 0,00g kg
1,02 kg = 1020 g
300 kg = 0,3 ton
0,06 tons = 60 kg
120 g = 0,12 kg
1,5 time = 90 min
3 cm^3 = 3000000 mm^3
0,03 tons = 30 kg


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2010 af MN-P (Slettet)

Prøv at opdele dine opgaver i længdemål, rumfang o.s.v.

sammenlign så dine resultater indenfor hver af grupperne

hvis 750 cm er 75 m kan 4,2 m ikke være 420 cm vel

hvilken er så den rigtige? Benyt at 1m er 100cm


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2010 af susna (Slettet)

Hej Manjajensen

Der er lige et par smuttere:

750 cm = 75 m
800 cm = 800 mm
3 km = 3000 cm
60 cm = 0,006 km
5 g = 0,00g kg
3 cm^3 = 3000000 mm^3
 

Hilsen Su L


Skriv et svar til: Rigtigt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.