Matematik

MATEMATIK .. det haster :(

12. april 2010 af Zeynepp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedlagt.. Håber I kan hjælpe mig med den..

Vedhæftet fil: MAT HJÆLP.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

du bukker den stykket x op i hver side, så tværsnitsarealet At = x*(20-2x), A'=4x-20=0<=>x=5


Svar #2
12. april 2010 af Zeynepp (Slettet)

har du løst opgaven færdigt eller ?

Jeg forstår det bare iikke :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

ja, hvis tværsnitsarealet skal være størst muligt, skal den bukkes 5 cm. op i hver side. Du får så bredden 20cm-2x og højden x og dermed tværsnitsarealet som beskrevet. Den funktion differentieres og max-værdien findes ved x=5cm


Skriv et svar til: MATEMATIK .. det haster :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.