Matematik

isoler Q i formlen y^2=Q*x-Q*a+k

13. april 2010 af aishaali (Slettet) - Niveau: B-niveau

 y^2=Q*x-Q*a+k


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

hint: sæt Q udenfor en parentes, så kan du dele med parentesen, når du blot sætter nævneren forskellig fra 0


Svar #2
13. april 2010 af aishaali (Slettet)

ved ik hvordan stadig :( 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

y2  = Q*(x-a) + k<=>y2- k = Q*(x-a)<=>Q = ??, nu kan du godt finde ud af resten


Skriv et svar til: isoler Q i formlen y^2=Q*x-Q*a+k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.