Matematik

Geometri

14. april 2010 af Kim66 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne opgave - se fil.

Mvh. Kim

Vedhæftet fil: HFc.docx

Brugbart svar (2)

Svar #1
14. april 2010 af Proprium (Slettet)

IBCI

sin(v) = modstående katete/hypo =

sin(40) = IBCI/8,2 =

sin(40) · 8,2 = IBCI =

5,2709 = IBCI

IACI

cos(v) = hosliggende katete/hypo =

cos(40) = IACI/8,2 =

cos(40) · 8,2 = IACI =

6,2816 = IACI

ICDI - i trekant ACD fås:

sin(40) = ICDI/6,2816 =

sin(40) · 6,2816 = ICDI =

4,0377 = ICDI


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2010 af mathon

           a = c·sin(A)

           b = c·cos(A)

           hc = (a·b)/c = c·sin(A)·cos(A) = c·(1/2)·(2·sin(A)·cos(A)) = (c/2)·sin(2A)


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.