Matematik

enhedscirkel opgave

17. april 2010 af mark1015 (Slettet)

 Hej jeg har fået opgaven: Prøv at isolere y i den generelle cirkelligning ( r^2=(x-x_0 )^2+(y-y_0 )^2) og indtegn løsningen i et koordinatsystem. jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal gøre kan nogle hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2010 af mathon

          x2 + y2 = 1

          y2 = 1-x2

          y = ±√(1-x2)     -1≤x≤1

                       øvre halvcirkel
                       i 1. og 2. kvadrant   y = √(1-x2)     -1≤x≤1
 

                      nedre halvcirkel
                      i 3. og 4. kvadrant y = -√(1-x2)       -1≤x≤1


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2010 af ramme2 (Slettet)

bidrag slettet.


Skriv et svar til: enhedscirkel opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.