Matematik

Matematik

23. april 2010 af Emilie6 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke lave denne opgave og den skal afleveres :S

Vedhæftet fil: a og bb.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2010 af mathon

                     f(x) = y = 5,6·(x-67,2)0,5

                             x = (y/5,6)2 + 67,2

................

                    g '(x) = (x·f '(x) - f(x))/x2      som benyttes ved optimeringen


Svar #2
24. april 2010 af Emilie6 (Slettet)

Det forstår jeg ikke :D


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.