Matematik

Model og skitse det samme?

25. april 2010 af hokkerup (Slettet)

Jeg har en opgave i matematik.

I trekant ABC er A= 72 grader , b= 4,1 cm og c= 3,8 cm

a) Tegn en model af trekanten, og beregn længden af siden a.

Når der står tegn en model, er det så det samme som bare at tegne en skitse af trekanten. Eller skal man så tegne trekanten med de rigtige mål?

På forhånd tak for hjælpen. (: 


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

En skitse er en frihåndstegning, der bare skal ligne, mens en model er en nøjagtig gengivelse. Du skal konstruere trekanten.


Svar #2
25. april 2010 af hokkerup (Slettet)

 Okay. Mange tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Model og skitse det samme?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.