Fysik

Kinetisk til varmeenergi

25. april 2010 af XxTesserxX (Slettet)

Hej alle.

Jeg er så uheldig at glemme hvordan man regner ud hvor varmt noget bliver. Jeg kan ikke finde nogle oplysninger omkring det, så er der nogen der kan hjælpe mig?

Jeg bruger formlen ΔE = m·c·ΔT hvor m=20 kg c=452 J/(kg·oC) og ΔE=370296 J

Mange hilsner fra Tesser


Svar #1
25. april 2010 af XxTesserxX (Slettet)

PS. Resultatet skal være i celsius.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 omskriv ΔT til (T1-T0) og isoler så T1.

Du skal også kende T0 for at finde absolut temperaturen, eller har du kun mulighed for at finde temperaturforskellen


Svar #3
25. april 2010 af XxTesserxX (Slettet)

Jeg kender hverken slut eller start temperatur..


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 Så kan du kun finde ud af hvor meget varmere noget er blevet ved det givne energi input


Skriv et svar til: Kinetisk til varmeenergi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.