Matematik

Potensudvikling - Hjælp søges hurtigt

25. april 2010 af Deda (Slettet)

Jeg har en potensudvikling der sådan her ud:

E = 1310*M^-0.32

E er energiforbruget pr. kg. pr meter

M er dyrets masse.

Jeg skal så finde ud af hvad en myre der vejer 2mg bruger pr. kg. pr. meter

Resultatet skal gerne blive 1.75 mJ/M

Men hvordan får jeg det til det?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Energiforbruget pr meter er

E·M = 1310·M0,68 ,

hvor M indsættes i kg. Indsæt massen M = 2mg = 2·10-6kg , hvorved fås

E·M = 0,175 J/m = 175 mJ/m .

Det er nok det nærmeste, jeg kan komme dit resultat.


Skriv et svar til: Potensudvikling - Hjælp søges hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.