Matematik

differential uden CAS-værktøj

25. april 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: A-niveau

differentier følgende funktioner uden brug af CAS-værktøj

f(x)=cos(x)*sin(x)

f(x)=(sin(x))2

f(x)=(cos(x))2


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug reglen for differentiation af et produkt

(g·h)' = g'·h + g·h' .

F.eks.

f(x) = cos(x)·sin(x) = (1/2)·sin(2x) ⇒ f'(x) = (cos(x))2 - (sin(x))2 = cos(2x)


Skriv et svar til: differential uden CAS-værktøj

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.