Matematik

overflade

27. april 2010 af hibbi (Slettet) - Niveau: 10. klasse

er det ikke en kunne hjælp mig med matematik opgaven. jeg sender samtidig opgaven, for at kunne se hvordan er figuren ser ud.

plastkruset frathisted Bryghus har form som en keglestub.

på kruset er der et mærke 9,2 cm fra bunden.

målene har et skitse, men jeg kn ikke tegn det her sår får i bare målene R= 9 cm H= 12 cm r= 6,5 cm s= 9,2 cm

hvad er diameteren i overfladen af øllet, når der er skænket op til mærket?

Vedhæftet fil: hjz8+Bryghus.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Kald R for D/2 og løs den m.h.t. D, og benyt så, at R/12 = r/9,2


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2010 af Lubas (Slettet)

Nvm


Skriv et svar til: overflade

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.