Matematik

Matematik haster!!!!

27. april 2010 af annahansen2 (Slettet)

hvad ville det sige hvis man skal skrive hele tal der er støre end tre som en sum af primtal nogen exempler? håber der nogen der kan hjælpe haster virkelig .....


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Er der noget krav om, hvor mange primtal må indgå i summen?

For eksempel

6 = 3+3

7 = 2+5

11 = 2+2+7

25 = 3+3+19


Svar #2
27. april 2010 af annahansen2 (Slettet)

ved ikke de har bare skrevet du kan skrive hele tal, der er støre end tre som en sum af primtal det skal jeg så gøre op til 25 men er det den måde du har agt der er rigtig?


Skriv et svar til: Matematik haster!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.