Matematik

Finde bredden af en kasse

02. maj 2010 af sofiemari2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået et spørgsmål i en opgave som lyder:

2. Find bredden i en kasse, der har rumfanget 1 liter (1000 cm3)

og jeg har ærligt ingen idé om hvordan jeg skal finde frem til det.

nogen som kan hjælpe? (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2010 af Maskinen (Slettet)

Længde · højde · bredde ⇔ a ·b · c

dvs. du har tre faktorer der skal dækkes, du kunne evt. sige  10cm ·10cm · 10cm = 1000 cm³ 


Svar #2
02. maj 2010 af sofiemari2 (Slettet)

så jeg skal ''gætte'' mig frem til jeg har det rigtige svar i sådan en opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2010 af Maskinen (Slettet)

 log(1000) = 3 
 10^3 = 1000 


Svar #4
02. maj 2010 af sofiemari2 (Slettet)

aha. tak!


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. maj 2010 af ramme2 (Slettet)

svar slettet


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. november 2018 af signa123321

Hejsa. Måske i evt. kunne hjælpe med denne opgave. Forstår ikke hvad der menes med angiv bredden b udtrykt ved x. Altså kan godt regne mig frem til at b=4 men hvad har det med x at gøre? hjælp også gerne med de andre 2 opgaver er lidt blank. 


Skriv et svar til: Finde bredden af en kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.