Matematik

reducer og beregn talværdien

03. maj 2010 af line112 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej er der nogen kan, hjælpe mig med de to ligninger

8y+5x-5y-4x

x =2 og y =2

4x+3y-x-5y

x=5 og y= 1

x=5 og y= 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvor er dine ligninger ?? Skal dine udtryk sættes = 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2010 af Maskinen (Slettet)

 8y+5x-5y-4x ⇒ 3y+x

x =2 og y =2

⇓ dernæst indsætter du blot de kendte værdier, af x og y. 

(3*2)+2 = 8 

__________

4x+3y-x-5y ⇒ 3x-2y 

x=5 og y= 1

⇓ dernæst indsætter du blot de kendte værdier, af x og y.

(3*5)-(2*1) = 13
 


Skriv et svar til: reducer og beregn talværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.