Matematik

differentiering af sinus-funktion

03. marts 2005 af bejerholm (Slettet)
okay, nogen der kan hjælpe med at differentiere følgende funktion: f(x) = 2,5 * sin(0,044879895x) + 12,5 ?

Har selv forsøgt med: f'(x) = 2,5 * cos(0,044879895x)

Og til en anden gang, hvordan får man TI-89 til at differetiere?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2005 af MMøller (Slettet)

Det gør man under home - så F3 så kan du differentiere - du indskriver funktionen - eks:

d(2,5*sin(0,044879895x)+12,5,x)

Det der komma x skal skrives for at differentiere med hensyn til x

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2005 af MMøller (Slettet)

svaret er: f'(x)=0,1122*cos(0,04488*x)

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2005 af MMøller (Slettet)

afrundet

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2005 af Duffy

f'(x) = 0,1121997375*cos(0,044879895*x)


Duffy

Skriv et svar til: differentiering af sinus-funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.