Matematik

Ligning

09. maj 2010 af ænvvvv (Slettet)

 Hej er der nogle der kan hjælpe med med den her ligning? 

275 000=12500x+156000 ? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2010 af SarahHarding (Slettet)

 hvad vil du med den?


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. maj 2010 af mathon

                 træk 156000 fra på begge sider


Svar #3
09. maj 2010 af ænvvvv (Slettet)

 Så har jeg trukket 275 000 på begge sider? :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. maj 2010 af SarahHarding (Slettet)

 du trækker 156000 fra på begge sider, og så dividere du begge sider med12500. dermed er x fundet


Svar #5
09. maj 2010 af ænvvvv (Slettet)

 Dvs. x=9,52?


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. maj 2010 af NejTilSvampe

 #3 - si.


Brugbart svar (1)

Svar #7
09. maj 2010 af mathon

tjek selv

     solve(275 000=12500x+156000,x)


Svar #8
09. maj 2010 af ænvvvv (Slettet)

 Hvor skal jeg tjekke?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.