Matematik

matematik- HJÆÆÆÆÆÆLP!!

12. maj 2010 af Melliis (Slettet)

1) Ambulancen kører tit til lufthavnen for at hente eller aflevere patienter.

Turen gennem byen er 2 km. Lufthavnsvejen er 5 km.

En lufthavnstur går fra sygehus til lufthavn og tilbage igen.

Hvor lang er en lufthavnstur?

2) En dag kører ambulancen 140 km.

Hvor mange lufthavnsture kan de kører på den dag, når de ikke kører andre ture? 

Hjælp! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2010 af Moderatoren

Kan se dit problem det er at aflæse de oplysninger du får givet.

Prøv evt. at læse opgaven højt for dig selv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2010 af Moderatoren

Også skal du tænke at sygehuset ligger inde i byen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2010 af pommer (Slettet)

Byen 2 km

vejen 5 km

køres frem og tilbage

2+5=7*2= 14 km

Ambulancen køre 140 km på en dag vis ingen andre ture.

140/14=10 ture.


Skriv et svar til: matematik- HJÆÆÆÆÆÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.