Matematik

TI-84 plus - solve funktionen

13. maj 2010 af 17o69o (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Hvordan bruger jeg solvefunktionen på TI-84 hvis min ligning ikke skal være lig med 0 , men der er to ligninger sat sammen og skal finde X ?

fx

6.500 = -10X + 20.000

Hvordan kan jeg få dette ind på lommeregneren så den kan regne ud hvad X giver ?

På forhånd tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2010 af Krabasken (Slettet)

Ligningen omskrives til

-10x + 20000 - 6500 = 0

eller     -10x + 13500 = 0


Skriv et svar til: TI-84 plus - solve funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.