Matematik

y = f(x) = 23 * x^1,8

13. maj 2010 af Trisse95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey alle, kan I ikke hjælpe mig med at finde x1, x2, y1 og y2 i denne funktion?

y = f(x) = 23 * x^1,8

På forhånd mange tak!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0  - Du har jo opgaven kørende i den anden tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=846142&goto=846222#846222 

hvor du også har fået flere svar. Så er der ingen grund til at starte en ny tråd med det samme indhold.


Svar #2
13. maj 2010 af Trisse95 (Slettet)

 Muligvist, men kan du alligevel svare mig på det? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Gå tilbage i den anden tråd og læs svaret på dit oprindelige spm.


Skriv et svar til: y = f(x) = 23 * x^1,8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.