Matematik

hvad betyder dette?

16. maj 2010 af molema (Slettet) - Niveau: B-niveau

F.eks. så står der i min matematik bog DM ]-uendelig;uendelig[ Hvis a≠1 er VM ]0;uendelig[ Hvis a=1 er VM={b} ??

hvad betyder dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om definitionsmængder og værdimængder . Der omtales nogle intervaller og mængden {b} , der blot består af det ene tal b .


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2010 af peter lind

Det første betyder at du kan sætte alle tal ind i funktionsudtrykket.  Det andet betyder at hvis a≠1 kan du få alle ikke negative tal som funktionsværdier. Det sidste betyder at hvis a = 1 får du kun funktionsværdien b uafhængig af x(funktionen er konstant.)


Svar #3
16. maj 2010 af molema (Slettet)

tusind taaak for det venne :-D


Skriv et svar til: hvad betyder dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.