Matematik

matematik

18. maj 2010 af rnadal (Slettet)

om funktionen f(x) = ax2 + 4x + b har et minimum i (1,-1). Jeg skal bestemme a og b

???


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere opgaven lidt mere fuldstændigt og sammenhængende.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2010 af mathon

ax2 + 4x + c

-b/(2a) = -4/(2a) = 1

            -2/a = 1

             a = -2

  c - a·(-b/(2a))2 = -1

  c - (-2)·(1)2 = -1
  c + 2 = -1
  c = -3
 


Svar #3
18. maj 2010 af rnadal (Slettet)

jeg har en funktion f(x) = ax2 + 4x + b, som gælder at den har et minimum i (1,-1). Jeg skal bestemme a og b

??


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3 - Så ved du, at f'(1) = 0 og f(1) = -1 . Brug dette til at finde a og b.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.