Matematik

Isolering af x ?

19. maj 2010 af Stella Lilja (Slettet)

Hej er der nogen der ved hvordan man isolerer x i den nedenstående ligning:

(x-67,2)0,5 = 22,83


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2010 af MarsDK (Slettet)

 kan det her hjælpe?

(a½)2=a2·½=a

?


Svar #2
19. maj 2010 af Stella Lilja (Slettet)

kan ikke lige se hvordan jeg  skal bruge den formel ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2010 af MarsDK (Slettet)

 Hmmm .. Du vil jo gerne have x helt alene, .. uden grimme potenser osv . du er ikke glad for

(x.-67.2)½

det er meget sjovere at håndtere

x - 67.2

Ligner det ikke det ovenstående?


Skriv et svar til: Isolering af x ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.