Matematik

Matematik geni søges !

19. maj 2010 af UnknownMiss (Slettet) - Niveau: B-niveau

heej. jeg har brug for lidt hjælp ... eller bare nogle forslag.
Jeg skal svare på følgende spørgsmål ? I må gerne bare svare på ét af spørgsmålene ... al form for hjælp er good ! :)

1) Beskriv hvad du synes er de 5 mest karakteristiske træk ved eksponentialfunktioner.

2) Beskriv hvad du synes er de 5 mest karakteristiske træk ved logaritmefunktioner.

3) Redegør for karakteristiske træk ved lineær og eksponentiel vækst samt for konstanternes betydning for de grafiske forløb.

5) Kom med eksempler på udregninger, hvor du benytter logaritmeregnereglerne.

7) Kom med et eksempel på udregninger, hvor du benytter reglerne for T½ og T2.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2010 af ramme2 (Slettet)

1    Den er defineret som f(x)= b*ax  Eksponentielfunktion stiger eller falder med en bestemt procentdel. Der er en fremskrivningsfaktor a. Der er et begyndelsespunkt b og skæringspunkt på y aksen.a >1 er eksponentialfunktionen aftagende hvis <1 er den aftagende. Der afbildes en krum linie i et koridinatsystem.

3 lineær  funktion    f(x)= ax +b  funktionen afbilder en ret linie, der har hældningskvoficienten a og b som skæringspunkt med y aksen.  a og b er begge konstanter, mens x er den uafhængige variabel og f(x) er den afhængige variabel. Tilvæksten for den lineære funktion er konstant.  Esponentialfunktion se 1

5        log103 = 3       log 106 =6   


Skriv et svar til: Matematik geni søges !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.