Fysik

beregninger??

20. maj 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hvilke beregninger kan jeg lave ud for et forsøg om vandkraftens energi...

Please hjælp... det skal afleveres i morgen :?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2010 af mathon

              E = m·g·h
hvor
  E er den potentielle energi, [E] = J
  m er vandets masse, [m] = kg
  g = 9,8 m/s2
  h er den lodrette højde hvorfra vandet falder, [h] = m


Svar #2
20. maj 2010 af Manjajensen (Slettet)

tak :?


Svar #3
20. maj 2010 af Manjajensen (Slettet)

Ud for denne bregning, hvad kan jeg så argumentere for ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2010 af mette48 (Slettet)

Jeg vil gerne argumentere for at du kun starter een tråd om et emne.


Skriv et svar til: beregninger??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.