Matematik
Mat- gode nok?
08. marts 2005 af
niqo (Slettet)
Heyy... jeg har lige et par opgaver som jeg er usikker på..
2x + 1 > 4
2x + 1 - 1 > 4- 1
2x > 3
2x/2> 3/2
x> 3/2???
1 / kvadratrod af x = 3
så reciprokker jeg dem
kvadratrod af x / 1 = 3
her bliver kvadratrodet rykket på den anden side så bliver det sat i anden
x = 9
kan det ikk passe?
2x + 1 > 4
2x + 1 - 1 > 4- 1
2x > 3
2x/2> 3/2
x> 3/2???
1 / kvadratrod af x = 3
så reciprokker jeg dem
kvadratrod af x / 1 = 3
her bliver kvadratrodet rykket på den anden side så bliver det sat i anden
x = 9
kan det ikk passe?
Svar #1
08. marts 2005 af Hilano (Slettet)
Den første opg. (uligheden) passer.
Den næste opgave aner jeg ikke hvordan er. Det er vildt rodet.. Kan du forklare det bedre?
Den næste opgave aner jeg ikke hvordan er. Det er vildt rodet.. Kan du forklare det bedre?
Svar #2
08. marts 2005 af Waterhouse (Slettet)
I opgave 2 reciprokker du lidt forkert. Den reciprokke værdi af 3 er ikke 3, men 1/3.
Svar #3
08. marts 2005 af niqo (Slettet)
hey igen...
NÅEEEE er med nu tror jeg.. tak for tricket Waterhouse
tror det er sådan her dne skal laves
1 / kvadratrod af x = 3
så reciprokker jeg dem på begge sider
kvadratrod af x / 1 = 1/3
kvadratrod af x = 1/3
så rykkes kvadratrod på den anden side og bliver i anden
x= 1/3^2
x= 1/9
godkender i den? det gør jeg tror jeg ;)
NÅEEEE er med nu tror jeg.. tak for tricket Waterhouse
tror det er sådan her dne skal laves
1 / kvadratrod af x = 3
så reciprokker jeg dem på begge sider
kvadratrod af x / 1 = 1/3
kvadratrod af x = 1/3
så rykkes kvadratrod på den anden side og bliver i anden
x= 1/3^2
x= 1/9
godkender i den? det gør jeg tror jeg ;)
Skriv et svar til: Mat- gode nok?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
