Matematik

matematik - hjælp søges! :)

24. maj 2010 af Sytten17 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan/vil hjælpe mig?

Graferne for de eksponentielle udviklinger
f(x) = 6 *0,65x og g(x) = 1,5 * 1,75

skærer i hinanden i 1. Kvadrant. Bestem koordinaterne til dette skæringspunkt med de 4 decimaler.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2010 af mette48 (Slettet)

Skæring når f(x)=g(x)

Er du sikker på du har skrevet g rigtigt?


Svar #2
24. maj 2010 af Sytten17 (Slettet)

hov,
g (x) = 1,5 * 1,75x


Skriv et svar til: matematik - hjælp søges! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.