Fysik

Kapacitor ligningen

24. maj 2010 af [email protected] (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hejsa, ville hører om nogen kunne give mig en udredning på følgende...

x = gangen tegn :) 

Opgaven lyder, redegør for kapacitorligningen q=C x U ud fra dQ/dt=i (stort I rigtigt) 

På forhånd tak... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2010 af Inkognito (Slettet)

Hejsa!

Jeps - x er et gange tegn.

q, Q: ladning

C: kapacitans

U: spændingsforskel

I: strømstyrke (ja, stort I er fint).


Skriv et svar til: Kapacitor ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.